Kattungar

***

Vi säljer inga kattungar ”över internet” men en bra första kontakt kan skapas via mail eller telefon. För oss är kattens välmående i fokus och vi säljer endast katter till personer som kan erbjuda mycket kärlek och ett tryggt hem.

Vi förbehåller oss rätten att själva välja rätt hem till våra kattungar, för oss är det absolut viktigaste att kattungen får ett kärleksfullt hem. Kattungarna lämnar inte sin mor före 14 veckors ålder. Vid leverans är de registrerade i SVERAK och stamtavla medföljer. Kattungarna är även avmaskade minst 2 gånger, vaccinerade 2 gånger (grundvaccinerade), chipmärkta samt veterinärsbesiktigade senast 7 dagar före flytt. Kattungar från vår uppfödning har även en 3 års dolda felförsäkring i Agria. När ni hämtar kattungen får ni även med er ett så kallat ”kattungepaket” där det medföljer mat som katten är van vid och lite annat smått och gott. Ni får även med er bilder från kattungens uppväxt under sin tid här med oss. Ni som köper kattungar från oss kommer givetvis att erhålla livslång support från oss. Vi vill gärna få ta del av kattungens uppväxt och få ta del av bilder då och då. Innan kattungen flyttar till sitt nya hem vill vi att en försäkring med fullgott skydd tecknas av den nya ägaren. Fråga gärna oss – vi finns här för att hjälpa! Läs gärna mer om förberedelser inför leverans av kattungen här.

***

Om en kattunge är markerad som reserverad innebär detta att någon har visat sitt intresse men ingen handpenning har erlagts. Om kattungen är markerad som tingad har handpenning redan erlagts och kattungen är inte längre till salu.

Don Dominus - Helig Birma